Home Doresc sa devin membru

Doresc sa devin membru

MEMBRIA PE ANUL CURENT

La inceputul anului fiecare familie, care este alaturi de Biserica, isi reinnoieste cotizatia de membru iar cei care se hotarasc pentru prima data sa se alature familiei de sub protectia Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului isi achita datoria financiara catre Biserica.

Biserica noastra functioneaza din donatiile si sprijinul nostru al tuturor. Nu exista alte fonduri sau finantari care sa sprijine bunul mers al parohiei.

Avem nevoie sa fiti alaturi de noi in continuare si va cerem sa faceti parte din aceasta numeroasa si iubitoare familie care este Biserica Ortodoxa Romana Sfanta Maria. Prin plata cotizatiei de membru, care anul acesta este de $150 de persoana, contribuiti la bunul mers al activitatilor Bisericii, sustineti proiectele noastre de viitor si in acelasi timp sprijiniti Arhiepiscopia Ortodoxa Romana din SUA.

Pentru a reinnoi membria pe anul current sau pentru a devenii membrul nou al Bisericii Sfanta Maria va rugam sa folositi una din metodele de mai jos.

Important: Avem la dispozitia Dumneavoastra mai multe tipuri de membrie, membrie pentru o pesoana, membria pentru intreaga familie (2 persoane). Accesati linkurile de mai jos pentru a completa formularul online. Obtiunile de plata a formuralului online sunt plata cu cec bancar, plata cu PayPal sau plata cu, card bancar.

De asemenea va punem la dispozitie Membrie cu reinoire automata an de an (SUBSCRIPTIONS) de asemenea pentru aceste membrii se completeaza formularul online iar plata se poate efectua cu PayPal sau Card Bancar.

Nu ezitati sa ne contactati cu orice intrebari si nelamuriri!

Binecuvantarea Domnului sa fie peste toti cei care sprijina aceasta Biserica si care din putinul lor nu uita de importanta credintei si a misiunii ortodoxe pe aceste meleaguri.


Pentru Membria cu Subscriptie automata plata se realizeaza automat an de an. Puteti sa anulati reinoirea platii, modificarea datelor de plata si informatiile contului in sectiunea “Contul Meu”, pentru orice alta informatie nu ezitati sa ne contactati.