Home Festivalul Romanesc de Primavara

Festivalul Romanesc de Primavara

Duminica, 5 mai 2019 de la 1:00 la 7:00 pm, sunteti invitati la Festivalul Romanesc de Primavara organizat in curtea Bisericii Ortodoxe Romane Sf. Maria.

Cautati prin dulapul special de acasa si scoateti la luminia frumosul costum popular pe care va invitam sa-l purtati cu mandrie si onoare la acest festival. Veniti pregatiri sa degustati cele mai delicioase mancaruri traditionale romanesti combinate cu un pahar de vin, o bere rece sau ceva mai tare. Luati de acasa si cheful de dans. Veti avea nenumarate ocazii sa dansati pe muzica traditionala pregatita cu drag de artistii nostri.

Anul acesta muzica traditionala va fi combinata si cu ritmuri mai moderne, melodii cunoscute si de suflet care ne misca sufleteste. Special pentru festivalul nostru si direct din capitala romanismului, Chisinau vom avea ca invitat special al acestui festival pe D-na CRISTINA PINTILIE. Cristina este un artist talentat care canta mai multe genuri muzicale. O vom primi in mijlocul nostru cu mare drag si ne vom bucura de vocea ei frumoasa.

D-na ADRIANA BUCEVSCHI cu vocea ei calda de Bucovineanca se alatura artistilor care vor urca pe scena. Alaturi de Cristina si Adriana, DANUT BUTURCA va va invita la cateva slagare cunoscute si interpretate cu talent ca de fiecare data.

Dansul popular va fi reprezentat de Grupul de Dans BUCOVINA si copii trupei de dans MIORITA. Nu lasati copiii acasa pentru ca si pentru ei avem multe activitati interesante si distractive.
Va asteptam!