Home Anunt Important!

Anunt Important!

Cu binecuvantarea arhiereasca si tinand cont de prevederile federale si cele ale statului Georgia va anuntam urmatoarele:
– Duminica, 3 Mai 2020 este ultima in care slujbele noastre se vor tine numai de catre preot, cantaret si cei care ajuta in Sf. Altar si la transmisia live. 
– Duminica, 10 Mai 2020 Sf. Liturghie va fi savarsita afara pe scena din curtea Bisericii si este prima Duminica in care credinciosii vor putea participa la slujba dar cu implementarea foarte stricta a urmatoarelor masuri:
– Distanta sociala: pastrati distanta de cel putin 6 ft. (2 m) unul de altul fara alte contacte fizice. 
– Folositi masca pentru a va proteja si a proteja pe cei din jur. 
– Daca aveti cele mai mici simptome: tuse seaca, febra, slabiciune musculara etc va rugam nu veniti la Biserica
– Persoanele de la 65 de ani in sus, cele cu boli cronice si probleme de sanatate, sunt inca sub obligativitatea limitarii calatoriilor si sunt rugate sa stea acasa. (Shelter in Place)
– Pentru cei care sunt obligati sa stea acasa vom continua sa trasmitem toate slujbele noastre online pe facebook si youtube. 
– Incurajam pe toata lumea sa se spele pe maini des si sa foloseasca frecvent dezinfectant
– La Biserica nu se va servi mancare, cafea sau alte gustari.
– Parastasele se vor face dupa terminarea slujbei si cu participarea numai a familiei. 
– In luna Mai nu se vor face Botezuri sau cununii. 
Suntem bucurosi ca vom putea sa ne rugam impreuna si vom putea participa la Sfanta Liturghie dar in acelasi timp suntem constienti de responsabilitatea pe care trebuie sa o avem fata de aproapele nostru, de aceea va rugam pe toti sa va ganditi la cei de langa noi si toate masurile pe care va indemnam sa le respectati sa fie un semn al iubirii si pretuirii celor din jurul nostru.