Home Festivalul Romanesc de Toamna 2019

Festivalul Romanesc de Toamna 2019

Biserica Ortodoxa Romana Sfanta Maria isi va sarbatori hramul (Acoperamantul Maicii Domnului) Duminica, 6 Octombrie. Cu ocazia acestei sarbatori deosebite va fi organizat si Festivalul Romanesc de Toamna 2019.
Festivalul nostru este la cea de a 19-a editie si se bucura de obicei de multa participare, voie buna si traditie.
Biserica noastra organizatoare s-a straduit sa va aduca mereu vedete din Romania care sa ne faca sarbatoarea mai frumoasa si care sa ne incante la spectacolul care are loc. Am avut ocazia sa primim pe scena noastra mari vedete de muzica populara din Romania precum: Veta Biris, Niculina Stoican, Nicoleta Voica, si multe altele dar si vedete in alte genuri musicale precum: Stefan Hrusca, Cristina Pintilie si altele.

Avem deosebita bucurie ca anul acesta sa o avem ca invitata speciala a Festivalului nostru pe Paula Seling, cunoscuta artista romanca care se bucura de mare success in Romania de mai multi ani. Intrarea este libera dar va rugam sa faceti cate o donatie benevola care sa acopere cheltuielile si care sa contribuie la marele proiect de constructive a salii sociale.
Este timpul sa ne adunam, comunitatea romaneasca din Atlanta pentru a primi asa cum se cuvine o artista complete care vine sa ne incante la Festival.

Alaturi de Paula Seling pe scena vor evolua pe rand artistii nostril locali: Adriana Buceschi, Dan Buturca, Grupul de dans Bucovina Atlanta, Grupul de dans al copiilor Miorita.

Pe langa partea artistica va asteptam cu mancarui romanesti delicioase: sarmale, mititei, gratare si multe altele, activitati pentru copii si multe alte surprise.